L’startup manresana Nuclia, seleccionada per participar en el Fintech Innovation Lab de Londres 2023

Dedicada a la tecnologia de cerca amb intel·ligència artificial, entra en el programa de suport d’empreses de serveis financers

Eudald Camprubí i Ramon Navarro, cofundadors de Nuclia

Eudald Camprubí i Ramon Navarro, cofundadors de Nuclia / Arxiu/Alex Guerrero Maestre

Redacció

Nuclia, l'startup manresana de tecnologia de cerca amb intel·ligència artificial, ha estat seleccionada per participar en el Fintech Innovation Lab de Londres 2023, segons ha informat l’empresa en un comunicat. Aquest programa de 3 mesos, impulsat per Accenture i amb la participació de 40 de les entitats financeres d’arreu món, busca validar les tecnologies innovadores de les fintechs a escala mundial.

Nuclia ha estat elegida entre més de 1.000 fintechs per aquest programa, que té com a objectiu comprovar si la seva tecnologia pot ser integrada a la indústria financera i ajudar les seves institucions a trobar les respostes correctes que treballadors i clients necessiten enmig de la gran quantitat d'informació amb què treballen.

Fonts de Nuclia han indicat que «la selecció per aquest programa és un reconeixement a la innovació i capacitat per transformar l'accés al coneixement no estructurat de les organitzacions».