Nou dels disset cellers de la DO Pla de Bages participaran del 6 al 8 de febrer a l’edició 2023 de la Barcelona Wine Week (BWW), que tindrà lloc al recinte de Montjuïc de Fira Barcelona. Els participants són Collbaix-Celler el Molí, Heretat Oller del Mas, Més Que Paraules, Abadal, Les Acàcies, Sanmartí, Exibis, Grau i Grau i Entrebosc. Seran presents al pavelló 8 de l’estand C298 al C316.

Amb l’objectiu de projectar el producte i la qualitat bagenca a escala estatal i internacional. Unes 60 Denominacions d’Origen i 700 cellers participen en aquesta tercera edició, en què es vol accentuar la pluralitat i diversitat territorial del vi a Espanya. A la fira es podran conèixer, degustar i explorar una gran part de les propostes vinícoles de cada celler juntament amb la seva oferta enoturística relacionada amb la Ruta del Vi DO Pla de Bages.

L’edició d’enguany té com a lema “Espanya, mosaic singular de sòls”, té un 15% més d’expositors que el 2022, fet que ha fet augmentar la superfície de la fira. Més de 1.800 compradors internacionals han estat convidats per impulsar la projecció internacional del vi de l’Estat espanyol.

Serà un escenari clau del sector i punt de trobada entre els principals operadors i milers de professionals de l’Estat i internacionals interessats en el potencial i la qualitat de la producció vitivinícola catalana i espanyola.