Grup Llobet començarà dissabte vinent els actes de celebració del seu centenari

L'empresa canviarà el seu logotip, i iniciarà la renovació als seus nous establiments de l'Anoia

Inauguració de l'establiment originari del carrer Jaume I com a supermercat, el 1959

Inauguració de l'establiment originari del carrer Jaume I com a supermercat, el 1959 / Llobet

Carles Blaya

Carles Blaya

La llavor de l'actual grup bagenc Llobet es va plantar l'octubre del 1923, quan Ignasi Llobet Vila va apujar la persiana del primer establiment de la família, una botiga de gra al carrer Guimerà de Manresa. Enguany, el grup celebrarà amb múltiples activitats el seu centenari, una commemoració que s'iniciarà el proper dissabte, 4 de març.

El tret de sortida del centenari serà una acció conjunta a tots els supermercats de la cadena (una quarantena, repartits en totes les comarques de la Catalunya central), que consistirà en convidar els clients a cava i un pica-pica en els mateixos establiments, abillats de festa per a l'ocasió.

A més, Llobet iniciarà aquest dissabte la seva renovació de marca i ho farà d'inici als últims supermercats que s'han incorporat al grup: els tres establiments fins al novembre passat de la cadena igualadina Sebastián, dos a Igualada i un a Vilanova del Camí. Aquests supermercats estrenaran dissabte la imatge Llobet i ho faran amb el nou logotip de la marca, que posteriorment s'anirà incorporant a la resta d'establiments del grup.

Més endavant, Grup Llobet, entre d'altres accions, llançarà unes caixes regal amb productes vinícoles i amb excursions pel territori, segons avancen fonts de l'empresa. També hi haurà diverses activitats solidàries, anuncien.

A banda dels supermercats, el grup té empreses com Ca l'Arpellot, de productes saludables; Superfresc, de distribució de productes frescos; Llobet Distribucions, orientat a la restauració i l'hosteleria; Alven, d’embotits i elaborats artesanals; o Llobet Regals, especialitzada en els lots d'empresa

Subscriu-te per seguir llegint