Mercadona abaixa el preu de 500 productes de consum diari fins a finals d'any

La cadena calcula que els clients s'estalviaran fins a 150 euros durant el 2023 en la cistella de la compra

El Mercadona del Mercat de Cappont de Lleida obert al matí, tot i que anuncia que tancarà dues hores al migdia

El Mercadona del Mercat de Cappont de Lleida obert al matí, tot i que anuncia que tancarà dues hores al migdia / Laura Cortés

ACN

Mercadona ha abaixat el preu de 500 productes de consum diari fins a finals d'any, segons ha anunciat la cadena en un comunicat. La baixada s'ha aplicat tant a l'alimentació -conserves, làctics, fruits secs i olis-, productes de la neteja i manteniment de la llar i la secció de perfumeria, entre altres. Els productes amb rebaixa estan degudament identificats. En el cas dels aliments frescos, el supermercat ha assegurat que "aprofitarà" les oportunitats del mercat per ajustar els preus. Mercadona calcula que amb aquesta mesura els clients s'estalviaran fins a 150 euros durant el 2023 en la cistella de la compra.

L'empresa que presideix Juan Roig assegura que "lentament" estan baixant els costos que ha d'afrontar.Mercadona ha abaixat el preu de 500 productes de consum diari fins a finals d'any, segons ha anunciat la cadena en un comunicat. La baixada s'ha aplicat tant a l'alimentació -conserves, làctics, fruits secs i olis-, productes de la neteja i manteniment de la llar i la secció de perfumeria, entre altres. Els productes amb rebaixa estan degudament identificats.