Empresa i Treball organitza aquest dimarts a Manresa la jornada "Joves emprenedores. La revolució de les dones"

L’acte té lloc a les 4 de la tarda a la sala d’actes de l’edifici FUB

Edifici de la FUB1

Edifici de la FUB1 / UMANRESA-FUB

Redacció

El Departament d’Empresa i Treball a la Catalunya Central organitza la jornada "Joves emprenedores. La revolució de les dones". L’acte tindrà lloc aquest dimarts a les 16:00 hores, al sala d’actes de l’edifici FUB 1, a l'avinguda Universitària, 4-6, de Manresa.

La jornada, que és organitzada conjuntament pels Serveis Territorials del Departament d’Empresa i Treball a la Catalunya Central, Acció, la FUB-Universitat Manresa i la UPC, s’adreça a joves estudiants, dones empresàries, així com a totes les entitats i associacions que dinamitzen els projectes de les dones emprenedores del territori.

A la jornada es compartiran experiències personals de dones en entorns empresarials diferents i es podran contrastar les inquietuds personals amb la resta de participants. A través de diverses ponències, s'explicaran experiències exitoses de dones emprenedores del territori, que treballen en sectors diversos i es troben en estadis empresarials diferents.

El programa de la jornada es pot trobar a l'enllaç Joves emprenedores. La revolució de les dones. ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa (gencat.cat)