APAES, l’associació que defensa els interessos dels parcs empresarials

És l’interlocutor únic davant de les entitats i administracions per establir acords que millorin el sector

Prioritzen el manteniment i la conservació de les infraestructures dels polígons, així com tots aquells serveis públics i socials que es puguin exigir a l’administració

Prioritzen el manteniment i la conservació de les infraestructures dels polígons, així com tots aquells serveis públics i socials que es puguin exigir a l’administració / Regió 7

Redacció

APAES és l’Associació de Polígons Industrials de Sant Fruitós de Bages, una organització sense ànim de lucre que té com a objectiu representar i defensar els interessos de les empreses que es troben als diferents polígons industrials de la zona.

APAES representa les empreses instal·lades als polígons industrials de Sant Fruitós | OSCAR BAYONA

APAES representa les empreses instal·lades als polígons industrials de Sant Fruitós / OSCAR BAYONA

Entre les seves principals funcions, destaquen l’organització i la realització de totes aquelles accions que determinin i aprovin els seus associats en defensa dels seus interessos. També prioritzen el manteniment i la conservació de les infraestructures dels polígons, així com tots aquells serveis públics i socials que es puguin exigir a l’administració.

Un element aglutinador

APAES actua com a element aglutinador i interlocutor únic davant de les entitats i administracions públiques amb l’objectiu d’establir acords bilaterals en benefici d’ambdues parts. A més, promou i organitza tota mena d’accions en benefici de les empreses associades que contribueixin a facilitar l’activitat empresarial i millorar-ne la competitivitat.

Entre els seus serveis, destaca el disseny de serveis mancomunats amb l’objectiu de crear economies d’escala que permetin als associats optimitzar-ne els costos.

Actualment, APAES representa les empreses instal·lades als polígons industrials de Sant Fruitós de Bages, com el Polígon Industrial Riu d’Or-Casa Nova, el Polígon Industrial Llobregat-Torroella i el Polígon Industrial Santa Anna. Cadascun compta amb una sèrie de serveis i característiques que els fan atractius per a les empreses.