Eix Motor Catalunya S.L., el concessionari KIA que s’adapta a les vostres necessitats

Amb centres a Sant Fruitós de Bages, Vic, Igualada i Andorra disposa de vehicles nous i d’ocasió i ofereix una experiència de compra personalitzada i serveis complementaris

Kia disposa d’un taller mecànic i de carrosseria equipat amb la darrera tecnologia i un equip humà qualificat i format

Kia disposa d’un taller mecànic i de carrosseria equipat amb la darrera tecnologia i un equip humà qualificat i format / Oscar Bayona

Redacció

Eix Motor Catalunya S.L. té centres a Sant Fruitós de Bages, Vic, Igualada i Andorra, compta amb una àmplia gamma de vehicles nous i d’ocasió , des de models compactes fins a vehicles espaiosos i aventurers. Tots els vehicles són revisats i disposen de 7 anys de garantia.

Kia Eix Motor obre també dissabtes al matí | OSCAR BAYONA

Kia Eix Motor obre també dissabtes al matí / OSCAR BAYONA

Kia Eix Motor, amb un equip de professionals altament qualificat, ofereix un servei d’atenció al client proper i professional que assessora en la compra del vehicle i ofereix una experiència de compra personalitzada i accessible per a tots els clients. Amb ofertes especials, promocions i molt mes, també finançament en la compra.

El concessionari disposa de vehicles elèctrics | OSCAR BAYONA

El concessionari disposa de vehicles elèctrics / OSCAR BAYONA

Compten amb un taller mecànic i de carrosseria equipat amb la darrera tecnologia i un equip humà qualificat i format constantment. A més, també ofereixen altres serveis complementaris solucions de transport alternatiu, vehicle cortesia amb cita prèvia, gestió d’assegurances, la tramitació de matrícules i impostos, el lloguer de vehicles o la recollida i el lliurament a domicili per facilitar al màxim la vida dels seus clients.

Kia té un catàleg innovador i sostenible amb una amplia varietat de models de combustió, híbrids i elèctrics, que permeten conduir de manera més eficient i amigable amb el medi ambient. Entre els models disponibles hi ha el Kia Stonic, el Kia XCeed, el Kia EV6 i molts més.

Però Kia Eix Motor no només es dedica a la venda de cotxes, és un concessionari proper i accessible. Està situat a la carretera Manresa-Berga, km 0,650, a Sant Fruitós del Bages. El seu horari d’exposició és de dilluns a divendres de 9.00 a 13.00 i de 16.00 a 20.00, i els dissabtes de 10.00 a 13.00. El seu horari de taller és de dilluns a dijous de 9.00 a 13.00 i de 15.00 a 19.00, i els divendres de 9.00 a 13.00 i de 15.00 a 18.00. A més, també pots consultar el catàleg de vehicles, sol·licitar una cita en línia, demanar una oferta o contactar amb el servei d’atenció al client a través de la seva pàgina web i xarxes socials.