La Nit Empresarial de l’Anoia celebrarà enguany la «fortalesa» de la comarca

La Unió Empresarial de l’Anoia convoca la 23a edició de la festa econòmica el proper 15 de juny

Joan Mateu, durant la presentació de la festa

Joan Mateu, durant la presentació de la festa / UEA

Carles Blaya

Carles Blaya

«Som fortalesa» serà el lema de la 23a edició, que se celebrarà el 15 de juny al Poliesportiu Les Comes d’Igualada, de la Nit Empresarial que organitza la Unió Empresarial de l’Anoia (UEA), l’acte de referència i reconeixement del sector econòmic i del teixit empresarial de la comarca. La imatge d’enguany de la festa és un cactus, que vol evocar justament la fortalesa del teixit empresarial local. «L’Anoia està formada per un teixit empresarial que sempre es reinventa per tirar endavant i fer front a la incertesa i a les dificultats», apunta el president de la UEA, Joan Mateu. En aquesta ocasió, la UEA reforçarà el networking. Com a novetat destacada, el primer plat, però, es farà a peu dret a l’amfiteatre per allargar més el networking. 

Un dels moments esperats de la nit és el lliurament dels Premis UEA. En aquest sentit, Joan Mateu assegura que «volem ser una entitat oberta i participativa amb el soci, ja que és l’autèntica raó de ser de l’entitat». Per aquest motiu, enguany i com a novetat, la Junta Directiva de l’entitat ha proposat tres empreses finalistes a cadascuna de les quatre categories dels guardons, que votaran les empreses associades a la UEA. Apliclor, Arcas Ollé i Comercial Godó opten al premi a la Trajectòria Empresarial; Ondulados Carme, Stikets i The Arbre Team ho fan al premi a la Capacitat Emprenedora; Inserma Anoia, TS Innovació i Piera Ecoceràmica opten al premi a l’Empresa Innovadora; i Can Morei, Micu Micu i Waterologies ho fan al premi al Compromís Social. Cada empresa associada pot votar una sola empresa finalista per cadascuna de les 4 categories i cada soci pot votar només una sola vegada. Les votacions poden fer-se a través de l’enllaç: bit.ly/455Jgx1. La data límit per a la votació és el 26 de maig. Una altra novetat és el reconeixement a les empreses associades que aquest 2023 celebraran l’aniversari. En aquest sentit, el president de l’entitat fa una crida a tota empresa associada a la UEA que faci anys aquest 2023, perquè contacti amb la UEA a través del correu electrònic uea@uea.cat per informar-ho abans del 26 de maig. 

Elisenda Carod serà la presentadora de la Nit. Directora i presentadora de La Tarda de Catalunya Ràdio des de fa dues temporades, també és una de les cares de l’Està Passant de TV3, a més de guionista d’humor a l’«Està Passant», «l’Apocalipsi» de CatRadio, l’«APM» o «Paisana» de TVE amb Eva Hache, entre d’altres. 

L’organització de la Nit espera aplegar-hi unes 400 persones. L’acte està obert tant a socis com no socis de la UEA. El preu per als socis és de 75 euros, i de 88 euros per a empreses no associades. El preu inclou l’accés a l’esdeveniment, el sopar i la copa chill-out final. La data límit d’inscripció és el 9 de juny. Les inscripcions es poden fer ja a la web www.uea.cat o amb el formulari: bit.ly/3pI812i. L’esdeveniment finalitzarà amb un concert d’Elisa Mas & Camil.

La Nit compta amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada i la Diputació de Barcelona; el patrocini de MGC Mútua, Servisimó, GCT Plus, Rivisa, Aigua de Rigat, CONRE, Consell Social-UdL, Auto Bomba, CaixaBank, Parcmotor, la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena, Invest in the Center of Catalonia, Control Financer, Masats, Dorsan, Labin, Tecnodemo Ibérica, Etalentum i Abina, i amb la col·laboració de Via Empresa, La Veu de l’Anoia, Canal Taronja i Grup Àuria.