El CETIM celebra divendres la seva festa de germanor

La festa, que es preveu que aplegui 250 persones, es farà a Les Quingles de Calders

Un moment de la festa celebrada l'any passat

Un moment de la festa celebrada l'any passat / CETIM

Redacció

El Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de la Catalunya Central (CETIM), celebrarà aquest divendres, a partir de les 7 de la tarda, la seva festa de germanor i d’homenatge als col·legiats i col·legiades amb més trajectòria a la institució. 

Enguany, els col·legiats i col·legiades tornaran a compartir un sopar a la masia Les Quingles de Calders. L’acte estarà conduït pel còmic Guillem Estadella i hi assistiran més de 250 persones.

La part institucional de l’acte estarà dedicada a homenatjar les persones col·legiades que enguany celebren 25 anys de col·legiació i 50 a la professió. Concretament, seran 12 persones que fan 25 anys al Col·legi i dos que en fa 50 que treballen al món de l’enginyeria. 

A més, també s’entregarà el premi Promoció del Territori a una empresa, persona o entitat que hagi destacat per la defensa i promoció del territori. En les edicions anteriors, han merescut aquest guardó Original Buff (2022), Eurecat Manresa (2021), el Centre de Formació Pràctica (2019), Fibracat (2018), Tous (2017), UPC Manresa (2016), Ampans (2015), Sebastià Catllà (2014), Denso (2013), Fundació Universitària del Bages (2012), Taelus (2011) i Valentí Roqueta (2010).

L’acte tindrà un vessant solidari, ja que es farà una recollida d’aliments a favor de la Creu Roja. Per això, s’ha demanat a totes les persones que hi assisteixin que portin aliments com llegums cuits, arròs, pasta, conserves i altres.

Un col·lectiu de 1.200 persones

El CETIM representa un col·lectiu de 1.200 persones, graduats en Enginyeria i Enginyers Tècnics Industrials, de totes les comarques de la Catalunya Central. Amb seu a Manresa, fa més de 25 anys que va obtenir la independència del Col·legi de Catalunya, un fet que va convertir la capital del Bages en una de les poques de l’estat que, sense ser capital de província, té el seu propi Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials i Graduats en Enginyeria. El Col·legi treballa per la defensa d’aquest col·lectiu professional. També manté una relació estreta amb la UPC Manresa, on es formen els futurs enginyers, i els acompanya ja durant l’etapa d’estudiants i en els inicis de la seva carrera professional.

Subscriu-te per seguir llegint