Oller del Mas posa a la venda el seu primer vinagre elaborat amb Picapoll Blanc
El nou producte surt al mercat amb una producció limitada de només 334 ampolles de 250 ml..
Redacció
El celler bagenc Oller del Mas ha llençat al mercat Aim, el seu primer vinagre elaborat 100% amb picapoll. El vinagre, assegura el celler, "es caracteritza per la identitat, la força i la intimitat
de la varietat autòctona per excel·lència, el Picapoll Blanc. La base és el Picapoll blanc i el microclima de la finca és el vector per crear
les mares del vinagre. Tot això amb un curat i llarg procés de criança de 18 anys en soleres". Quant al sabor, el celler el defineix com amb "potència acètica i agredolça fusionades amb les notes d’envelliment de la solera. Elaborat a través de l’acetificació pel mètode Orleans, després de quasi 20 anys s’obté 1/3 part de la bóta més vella. Seguidament, se li afegeix most de raïm per donar-li el toc personal i s'embotella". El Picapoll Blanc prové de la parcel·la del Simulacre, a 280 metres d’altura i un sòl franco- argilós.
Aim surt al mercat amb una producció limitada de només 334 ampolles de 250 ml..
Subscriu-te per seguir llegint
- Mor un menor d’uns 14 anys en llançar-se a un gorg a Sant Fruitós de Bages per banyar-se
- El comerciant manresà Ernest Soler mor sobtadament als 59 anys
- T'agrada pagar en efectiu? Compte perquè et pot tocar pagar una multa per fer-ho!
- Dos menors detinguts i 42 persones identificades en el marc d’un dispositiu policial a les estacions de la R4
- El primer bloc de pisos comunitari de Manresa obre camí
- L'hivern torna per Sant Jordi: els meteoròlegs alerten del fenomen que ens espera la setmana que ve a Catalunya
- Un cotxe dona voltes de campana i s'accidenta a la C-55, a Manresa
- El mercat de segona mà Ualapop es consolida a Manresa