Oller del Mas posa a la venda el seu primer vinagre elaborat amb Picapoll Blanc

El nou producte surt al mercat amb una producció limitada de només 334 ampolles de 250 ml..

Una ampolla d'Aim

Una ampolla d'Aim / Oller del Mas

Redacció

El celler bagenc Oller del Mas ha llençat al mercat Aim, el seu primer vinagre elaborat 100% amb picapoll. El vinagre, assegura el celler, "es caracteritza per la identitat, la força i la intimitat

de la varietat autòctona per excel·lència, el Picapoll Blanc. La base és el Picapoll blanc i el microclima de la finca és el vector per crear

les mares del vinagre. Tot això amb un curat i llarg procés de criança de 18 anys en soleres". Quant al sabor, el celler el defineix com amb "potència acètica i agredolça fusionades amb les notes d’envelliment de la solera. Elaborat a través de l’acetificació pel mètode Orleans, després de quasi 20 anys s’obté 1/3 part de la bóta més vella. Seguidament, se li afegeix most de raïm per donar-li el toc personal i s'embotella". El Picapoll Blanc prové de la parcel·la del Simulacre, a 280 metres d’altura i un sòl franco- argilós.

Aim surt al mercat amb una producció limitada de només 334 ampolles de 250 ml..

Subscriu-te per seguir llegint