Hi ha de tot i per tothom. Artícles de papereria, bricolatge, decoració.... Són alguns dels productes que es vendran a TEDi, el local que s'emplaçarà on actualment es troben les galeries comercials Passeig 39, a tocar de Crist Rei, de Manresa. L'espai, de 700 metres quadrats i propietat de la família manresana Fitó, abaixarà la persiana el pròxim 30 de setembre, tal com ha avançat aquest divendres Regió7. Durant la campanya de Nadal, reobrirà. Aquest cop reconvertit en un local de la cadena alemanya.

TEDi compta amb prop de 3.000 botigues en més de 13 països. A l'Estat té 300 establiments. Es tracta de "botigues de format basar que busquen cobrir les necessitats no alimentàries del dia a dia" segons explica l'empresa a la seva pàgina web.

@busosreview 6 cosillas que nos han llamado la atención en Tedi Julio 2023 (el mío está en Dos Hermanas, Sevilla) #tedi #hogar #decoracion #busosreview ♬ Puerta del Sol - Mar Lucas & Juan Magán & Cali y El Dandee

El catàleg de productes de TEDi està conformat per artícles de decoració, papereria o bricolatge. "Amb els nostres productes pots sentir com la creativitat anirà fluint en tu, podràs donar-li aquest toc personal a la teva llar i facilitar la teva vida quotidiana", comparteixen al seu portal. També venen joguines, cosmètics, material escolar i d'oficina i, pels enamorats dels animals, productes per comprar un capritxet per a la mascota.

@lady_real la tienda se llama Tedi☺️ #tedi #tienda #compra #fyp #teditiktok😍 #movete #barato ♬ Tití Me Preguntó - Bad Bunny