El pròxim 13 de desembre, la Sala d’Actes del CETIM (Col·legi d’Enginyers Graduats i d’Enginyers Tècnics Industrials de la Catalunya Central) serà l'epicentre d'una jornada tècnica destinada a explorar els reptes i oportunitats en el procés de connexió de nous subministraments elèctrics. Organitzada en col·laboració amb eDistribución, la jornada promet revelar detalls clau per a professionals del sector.

Amb el títol "El procés de connexió de nous subministraments elèctrics", l'enfocament principal de la jornada serà la gestió eficient dels nous subministraments elèctrics, amb destacats ponents com Ángel Rodenas, responsable de Projectes i Permisos de l'Àrea Catalunya d'eDistribución, i Xavier Fortuny, Gestor d'Operacions Comercials de la mateixa empresa. L'activitat començarà a les 9.30 del matí amb la presentació de la sessió i clourà cap a les 11.30 després del torn obert de preguntes i dubtes.

Les empreses distribuïdores d'energia, en el seu paper de responsables de l'explotació i manteniment de la xarxa, es veuen desafiades pel creixement constant de la demanda. En aquest context, la jornada abordarà com atendre les sol·licituds de nous subministraments amb una perspectiva centrada en l'eficiència, costos mínims i garantia de qualitat. Aquesta oportunitat única de connectar amb experts i companys professionals fa que aquest esdeveniment sigui imprescindible per a tots aquells que busquen aprofundir en la dinàmica actual de la distribució elèctrica.

La inscripció a aquest esdeveniment és oberta a tothom a través d'aquest enllaç de forma gratuïta i estarà oberta fins al 12 de desembre. El CETIM donarà prioritat als col·legiats, reconeixent la seva contribució a la comunitat professional i posant èmfasi en la importància d'estar al dia amb les últimes tendències del sector energètic.

Cal recordar que col·legiar-se és obligatori, segons dicta la Llei 7/2006, per exercir professionalment en l’àmbit industrial i que, per tant, si no ho estàs, podries estar treballant de forma irregular. Col·legiar-se és molt fàcil. Només cal haver acabat els estudis i estar en possessió del títol universitari referit als estatuts del col·legi. Un cop fet, el professional pot gaudir de tots els avantatges d’estar col·legiat.