Si estàs buscant nou habitatge a Manresa, en aquest article et proposem diverses idees perquè només hagis de decidir la que millor s'adapti a les teves necessitats. Pots visitar-los a Pisos en venda a Manresa .

Si  vols veure un dels teus immobles en aquestes notícies  ia Xarxes Socials, contacta amb nosaltres fent clic en aquest  enllaç.

Espaiós pis dúplex de 120m2 per 59.000 euros

Àmplia i lluminosa vivenda situada al casc antic, en una zona tranquil·la, ben comunicada i amb tots els serveis al teu abast. Està distribuïda en saló, quatre dormitoris, dos banys i una cuina moblada, absolutament independent de la resta d´estades i equipada amb electrodomèstics. Compta amb armaris de paret, traster i plaça de garatge.

Més informació i fotografies a Pis en venda a Manresa.

Pis en venda a Manresa. tucasa.com

Pis reformat de 4 habitacions amb terrassa per 89.000 euros

Magnífica oportunitat per a aquest habitatge familiar. Consta d´ampli saló amb accés a terrassa, cuina moblada, completament independent de la resta d´estades i equipada amb electrodomèstics, quatre dormitoris, un bany complet i un lavabo funcional. Per la seva orientació sud, és una casa molt assolellada a les hores centrals del dia. Magnífiques vistes a Montserrat. Disposa d´un petit traster a la planta baixa.

Més informació i fotografies a Pis en venda a Manresa.

Pis en venda a Manresa. tucasa.com

Pis baix de 2 habitacions amb pati i piscina comunitària

Preciosa vivenda amb pati i terrassa per gaudir de l'espai. Està distribuïda en saló, cuina moblada, totalment independent de la resta d´estades i equipada amb electrodomèstics, dos dormitoris i un bany complet. També disposa d´una piscina comunitària, traster i plaça de garatge.

Més informació i fotografies a Pis en venda a Manresa.

Pis en venda a Manresa. tucasa.com