Si el que necessites al teu proper habitatge és espai, els pisos en venda a Manresa que es destaquen en aquest article t'interessaran. Visitem diferents immobles amb més de 100 m2, amb els que aconseguiràs l'espai que busques per a tota la teva família.

PISOS EN VENDA A MANRESA

PIS DE 4 HABITACIONS AL COSTAT DEL MERCAT DE PUIGMERCADAL

Increïble habitatge amb un preu inigualable. Disposa de 106m2, distribuïts en 4 habitacions, saló-menjador, cuina i 1 bany amb plat de dutxa. Pis amb terres de parquet i armaris encastats.

Més informació i fotografies a Pis de 4 habitacions en venda a Manresa, que t'ensenyarà ESPAI HABITAT.

Pis en venda a Manresa. tucasa.com

PIS REFORMAT DE 4 HABITACIONS AMB VISTES A MONSERRAT

Bona oportunitat per a aquest habitatge situat en una zona tranquil·la i ben comunicada, a prop d'un centre de salut, un col·legi i amb tots els serveis a prop. Amb una baixada de preu interessant, consta d´ampli saló amb sortida a terrassa, cuina moblada, quatre dormitoris, un bany complet i un lavabo funcional.

Per a més informació i fotografies en pis reformat de 4 habitacions en venda a Manresa, per visitar de la mà de HOUSELL.

Pis en venda a Manresa. tucasa.com

DÚPLEX DE RECENT CONSTRUCCIÓ EN VENDA A MANRESA

Àmplia i lluminosa vivenda en edifici de recent construcció. Es tracta d´un dúplex amb molt bona distribució i amb terrassa. Té tres dormitoris, dues cambres de bany, saló-menjador, terrassa i cuina. A més, hi ha la possibilitat d'adquirir plaça de pàrquing i traster a la mateixa finca.

VIVANTIAL t'ofereix més informació i fotografies en pis dúplex en venda a Manresa.

Pis en venda a Manresa. tucasa.com

DÚPLEX EN VENDA AL CASC ANTIC DE MANRESA

Amb una ubicació exquisida al Casc Antic, en un carrer de vianants, l'habitatge disposa d'ampli saló amb terrassa, cuina moblada amb galeria, tres dormitoris i bany complet.

HOUSELL t'ofereix més informació i fotografies en dúplex en venda a Manresa.

Tens una immobiliària i necessites donar visibilitat als teus immobles, vols arribar amb els teus habitatges a milers de lectors? Dóna't d'alta com a empresa a tucasa.com  i t'informem.