T'apassionen les reformes i ets amant de la decoració?. Busques habitatge a Manresa?. Si la teva resposta a totes aquestes preguntes és afirmativa, aquest article t'encantarà. Hem visitat diferents pisos en venda a Manresa, tots ells amb necessitat de reforma. Immobles sobre els quals emprendre apassionants  projectes de reforma, amb els que aconseguir llars d'allò més confortables, totalment rehabilitades. Tot plegat, amb una inversió inicial que pot partir des de poc més de 50.000 euros.

Tens una immobiliària i necessites donar visibilitat als teus immobles, vols arribar amb els teus habitatges a milers de lectors?  Dóna't d'alta com a empresa a tucasa.com i t'informem.

Pis amb 2 terrasses per reformar a Manresa

Gran oportunitat per a aquest habitatge de 100m2 que podràs convertir a la casa dels teus somnis. Actualment es distribueix en vestíbul, saló, menjador, cuina independent, dos dormitoris, un bany i dues terrasses .

Més informació i fotografies a Pis per reformar en venda a Manresa.

Pis per reformar a la venda a Manresa. tucasa.com

Pis per reformar al centre de Manresa

Habitatge amb una extraordinària ubicació a Plaça de Gispert. Disposa d'una superfície de 63m2. Es distribueix en saló, cuina independent, dues habitacions i 1 bany. Sens dubte, una gran ocasió per transformar aquest habitatge i fer els teus somnis realitat.

Més informació i fotografies a Pis en venda per reformar a Manresa.

Pis per reformar a la venda a Manresa. tucasa.com

Pis per reformar a Fonts dels Capellans

Es tracta d´un immoble de 92m2 i que actualment compta amb rebedor, saló menjador, cuina office, tres habitacions, bany i 1 lavabo. No deixis de visitar-ho.

Més informació i fotografies a Pis en venda a Manresa per reformar.

Pis per reformar a la venda a Manresa. tucasa.com