Les campanyes del Black Friday i Nadal fan trepitjar l'accelerador a les empreses per reforçar les seves plantilles. Comprova-ho a la nostra selecció setmanal d'ofertes de treball.

McDonald's Igualada selecciona:

CANDIDATS PERSONAL EQUIP 

Si t'agrada l'atenció al client, tenim oportunitats de feina per a tu, encara que sigui la teva primera experiència laboral.

Aquests són els avantatges de treballar amb nosaltres:

-Contracte Temporal (Indefinit 12 mesos).

-Contracte de treball a temps parcial.

-Flexibilitat a l'horari segons la teva disponibilitat per compatibilitzar-lo amb la teva vida personal.

-Formació continuada a càrrec de l'empresa.

-Oportunitats d'ascens i desenvolupament. El 100% de les promocions són internes.

Inscripcions i més informació a ofertade CANDIDATS PERSONAL EQUIP a Igualada.

DECATHLON selecciona:

VENEDOR/A SKATE/ROLLER ·DECATHLON MANRESA·

Ets un apassionat dels esports de Roller? Practiques de manera habitual patinatge, roller en línia, freeride, skate o patinet?

Estem buscant esportistes apassionats que puguin fer créixer l'esport del roller i assessorar, acompanyar i aconsellar als nostres usuaris des de l'experiència perquè puguin gaudir de la seva activitat esportiva des de la millor atenció al client.

El perfil dels col·laboradors que s´uneixen al nostre projecte és el de persones esportistes, amb capacitat d´iniciativa, persones innovadores amb sentit de responsabilitat i actitud positiva.

Inscripcions i més informació a oferta de Venedor/a apassionada/da de l'Skate/Roller ·Decathlon Manresa.

Adecco selecciona:

PROMOTOR/A JOIERIA PER CAMPANYA BLACK FRIDAY  per a Manresa

T'apassiona el món de la moda? Tens experiència en atenció al client i t'interessaria guanyar uns diners extres a la campanya del Black Friday? Si és així… continua llegint!

Necessitem incorporar un/a promotor/a per a una joieria ubicada a Manresa durant la campanya Black Friday els dies 25, 26 i 27 de novembre .

Inscripcions i més informació a oferta de Promotor/a Joieria per Campanya a Manresa.

MANIPULADOR/A PER CAMPANYA  per a Manresa

Estàs buscant una feina temporal per al mes de novembre? Disposes d'experiència prèvia realitzant picking o empaquetat de producte? Si és així. Segueix llegint!

Necessitem incorporar manipuladors/es per a la campanya del Black Friday a una important empresa d'articles de joieria i complements ubicada a Manresa.

Inscripcions i més informació a oferta de Manipulador/a per Campanya a Manresa.