Si busques una posició estable per a la teva propera feina, aquesta setmana et portem una varietat d'oportunitats per a diferents perfils i en diversos sectors. No deixis passar aquesta oportunitat i inscriu-te a les nostres ofertes de treball a Manresa.

Recorda que si ets empresa o autònom i busques personal, pots inserir la teva oferta de treball perquè puguem donar-te cobertura a tots els nostres mitjans i aconseguir així una important borsa de candidats. 

EUROFIRMS / Talent Point selecciona:

OPERARI DE PRODUCCIÓ – SECTOR METALL

Si busques un lloc estable al sector del metall, Eurofirms selecciona operari/a de producció. Entre les teves funcions estaran: Control de màquines del procés productiu, recollida del producte acabat en bobines, control de qualitat del producte acabat.

Inscripcions i més informació a l'oferta d'Operari/ària de producció – sector metall a Sallent.

ELECTRICISTA INDUSTRIAL 

Important empresa del sector metall situada a Manresa necessita incorporar un/a electricista industrial amb experiència per a muntatge i verificació de quadres elèctrics, cablejat i instal·lació i la posada en marxa de les instal·lacions.

Inscripcions i més informació a l'oferta d'Electricista Industrial a Manresa.

INFORMÀTIC/A  per a Sant Fruitós de Bages. Les teves funcions seran: administració de sistemes, manteniment i assessorament informàtic, resoldre incidències. Es requereix nivell avançat de Office 365, Linux i Windows.

Inscripcions i més informació a l'oferta d'Informàtic/a a Sant Fruitós de Bages.

GRUP IMAN selecciona:

ENGINYER/A TÈCNIC  per a Solsona

Si tens coneixements de programes com AUTOCAD i programes en 3D, des de la delegació de Solsona necessiten incorporar ENGINYER/A TÈCNIC per a incorporació immediata. Lloc estable i contractació directa per l'empresa.

Inscripcions i més informació a l'oferta d'ENGINYER/A TÈCNIC a Solsona.

ELECTROMECÀNIC/A JUNIOR  per a Manresa

Si disposes de formació recent en electromecànica (serà requisit indispensable presentar Titulació de Grau Mitjà o Grau Superior), des d'Iman Temporing Manresa, necessiten electromecànic/a per a important empresa del sector de l'automoció.

Inscripcions i més informació a l'oferta d'Electromecànic/a Junior a Manresa.

OPERARI/A PRODUCCIÓ AMB FP  per a Manresa

Si comptes amb experiència en entorns industrials i disposes de carnet de conduir i vehicle propi per al desplaçament a l'empresa, aquesta és la teva oportunitat. Com a operari de producció tindràs com a funció vetllar pel bon funcionament de la màquina i el control i tracte del producte acabat.

Inscripcions i més informació a l'oferta d'Operari/a producció amb FP a Manresa.

TÈCNIC/A DE QUALITAT  per a Santa Margarida de Montbui

Des de l'oficina de Martorell necessiten incorporar un tècnic de qualitat per treballar en una empresa del sector siderometal·lúrgic. Hauràs de realitzar els plans de qualitat i certificats de qualitat de l'empresa i control anual de calibratges eines i estris, entre d'altres funcions.

Inscripcions i més informació a l'oferta de TÈCNIC/A DE QUALITAT a Santa Margarida de Montbui.

Adecco selecciona:

ADMINISTRATIU/VA BACK OFFICE  per a Martorell

Si comptes amb CFGS Administratiu o similar, coneixements informàtics i nivell alt d'anglès, tens la teva oportunitat en una empresa del sector d'envasos de vidre, ubicada a Martorell que necessita incorporar una persona, per donar suport al Departament · Comercial.

Inscripcions i més informació a l'oferta d'Administratiu/va Back Office a Martorell.

Grupo Crit España selecciona:

OPERARI/A NETEJA INDUSTRIAL (16H CAP DE SETMANA) per a Martorell. Es busca professional per treballar dissabtes i diumenges al torn de matí o tarda en una empresa del sector metal·lúrgic.

Inscripcions i més informació a l'oferta d'Operari/a neteja INDUSTRIAL (16h cap de setmana) a Martorell.

ENGINYER INDUSTRIAL MECÀNIC.  CRIT Martorell selecciona un Enginyer Industrial Mecànic per realitzar el disseny conceptual general i mecànic de màquines, dissenyar peces i conjunts a Solid Edge o Solid Works, entre d'altres missions.

Inscripcions i més informació a l'oferta d'enginyer industrial mecànic a Martorell.

MECÀNIC MUNTADOR-AJUSTADOR (OFICIAL 1A). Per optar a aquest lloc és necessari i imprescindible que comptis amb experiència en muntatge i posada en marxa i revisions de maquinària industrial i la interpretació de plànols i maneig d'altres màquines eines.

Inscripcions i més informació a l'oferta de Mecànic Montador-Ajustador (Oficial 1a) a Martorell.