Beneficis de treballar amb una franquícia

Es traspassa per jubilació la Master Franquícia per a Catalunya i Andorra de Card Group, el que suposa una interessant oportunitat per diferents professionals de Manresa

Ofertes de feina per treballar amb una franquícia.

Ofertes de feina per treballar amb una franquícia. / SHUTTERSTOCK

VERÓNICA SEDEÑO

Es traspassa per jubilació la Master Franquícia per a Catalunya i Andorra de Card Group Intl. AB, exclusiva marca sueca de papereria i articles de regal. En concret, Card Group Intl. AB dissenya exclusives targetes de felicitació, stickers, bosses i paper de regal, espelmes, globus, etc. Gràcies al treball i afany de més de 60 Master Franquiciats i dels seus equips de franquiciats i comercials, la marca està present a més de 40 països i compta amb 30.000 punts de venda des de Trinitat fins a Turquia i des d'Islàndia fins a Àfrica del Sud.

Presència de Card Group a Espanya

Card Group Intl. AB opera a Espanya des de fa més de 16 anys amb 3 Master Franquiciats i és el quart país del grup per ordre d'importància dins del grup. Tenen més de 2500 clients, entre ells les cadenes Folder i Relay/BDP, estancs, supermercats, floristeries, botigues de regal, llibreries, etc.

Com treballar amb Card Group?

El sistema de comercialització de Card Group (productes en dipòsit) i el servei personalitzat proporcionat pels equips locals estan perfectament adaptats a cada mercat.

La Master Franquícia de Catalunya i Andorra ofereix:

-El territori consta de més de 300 botigues ben implantades i que col·laboren amb Card Group des de fa molts anys. Entre elles hi ha algunes de les millors botigues de Folder a Espanya. Podràs facturar des de la primera visita.

-Un estoc de més de 35.000 euros a les botigues (productes i displays).

-Un franquiciat a Sabadell que cobreix diverses comarques.

-Una comercial autònom per a Barcelona i Tarragona.

El que aportes tu:

-Una experiència comprovada en la venda i management d'equips i unitat de negoci. 

-Passió pel retail i contactes al sector.

-Una actitud positiva.

-La capacitat de transformar els problemes en oportunitats.

-Parlar i escriure català, castellà i anglès.

El que t'aporta Card Group:

-La col·laboració amb una multinacional europea, que ha celebrat els seus 25 anys d'èxit el 2022.

-Un concepte de franquícia comprovat, premiat diverses vegades i exitós a molts països independentment de la seva riquesa o nivell de vida.

-Una àmplia gamma de més de 1000 productes presentats en expositors optimitzats i flexibles que s'adapten als punts de venda.

-Més de 200 nous dissenys cada any i noves famílies de productes en fase de desenvolupament.

-Una formació contínua i el suport d'un director comercial, responsable d'Espanya d'origen català, que t'ajudarà a potenciar el teu territori i el teu equip.

-La possibilitat d'escollir com vols treballar i quin tipus d'equip vols tenir.

-Un fantàstic equip de col·legues.

-Un potencial molt important de desenvolupament.

Inscripcions i més informació a l'oferta de Master Franquícia Catalunya i Andorra per a Card Group International a Girona.