21 de març de 2019
21.03.2019
Regió7

21 instituts de la Catalunya Central es troben a la UPC de Manresa en les Proves Cangur

Els problemes matemàtics per posar a prova el raonament i l'enginy dels participants van aplegar aquest dijous 690 alumnes

21.03.2019 | 17:33
Un moment de les proves a la UPC

690 estudiants de 21 instituts de la Catalunya Central han competit a la l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Manresa (EPSEM) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) en les Proves Cangur de Catalunya, una activitat matemàtica que organitza des de 1996 la Societat Catalana de Matemàtiques.

Amb un format de concurs individual, l'objectiu autèntic del Cangur és que l'alumnat participi i dediqui una estona especial a divertir-se tot resolent els reptes plantejats. Els problemes es basen més en el raonament i l'enginy que en coneixements matemàtics específics. Els participants disposen d'una hora i un quart per contestar 30 problemes de resposta tancada, amb tres nivells de dificultat i cinc opcions de resposta per a cada problema.

A Manresa, a més a més de les proves cangur, els estudiants han pogut participar en els tallers Surveying, Dibuixa i imprimeix en tres dimensions, Colourful chemistry i Les TIC i internet de les coses: exemples i demostracions, relacionats amb la localització GPS, les eines de disseny CAD, la química i les TIC, tots organitzats i dirigits per professorat de l'escola.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
activitats amb nens

Plans per fer en família

Passa un cap de setmana o unes vacances en família perfectes! 

 
L'últim El més llegit