08 de abril de 2019
08.04.2019

Aquest dimarts s'inaugura l'exposició sobre els 50 anys de l'Institut Lacetània

L'exposició porta per títol «Un viatge al passat» i recull fotografies, documentació i records de la història del centre

08.04.2019 | 18:24
Cartell de l'exposició dels 50 anys del centre

'Un viatge al passat' és el nom de l'exposició que organitza l'Institut Lacetània per commemorar els 50 anys de la inauguració del centre educatiu. L'exposició es podrà visitar a l'Espai Plana de l'Om de Manresa des del dimarts 9 d'abril i fins el diumenge 14, en horari de 6 de la tarda a 9 del vespre.

L'exposició mostra un recull de fotografies, objectes i documentació del que va iniciar-se l'any 1968 com a Escuela de Maestría i que ha anat evolucionant al llarg del temps fins a convertir-se en el que avui coneixem com a Institut Lacetània. En els seus inicis el centre era un referent de formació professional i actualment s'hi ofereixen classes d'ESO, batxillerat i cicles formatius.

Amb aquesta mostra es pretén no només donar a conèixer el passat del centre, sinó també mostrar algunes de les curiositats més rellevants de la seva història, evocar records a tots aquells que en un moment o altre han format part de la institució i buscar la complicitat de tots els visitants i fer-los sentir part del centre.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
activitats amb nens

Plans per fer en família

Passa un cap de setmana o unes vacances en família perfectes!