20 de maig de 2019
20.05.2019

El col·legi Sant Josep de Navàs conclou el projecte Erasmus+ «Kids conquering castles»

Tretze alumnes han gaudit d'una setmana a Berlín on han conviscut amb estudiants d'altres països europeus

20.05.2019 | 18:23
Els alumnes del projecte a Berlín, Alemanya

Tretze alumnes de sisè de primària del Col·legi Sant Josep de Navàs van poder gaudir durant la setmana passada d'un intercanvi cultural a Berlín emmarcat en el projecte Erasmus+ 'Kids conquering castles'. Durant tres anys, els alumnes han conviscut amb alumnes d'Itàlia, Gal·les, Grècia, Alemanya i Àustria amb l'objectiu de complir un treball que es basava en tres objectius.

El primer any, el curs 2016-2017, els alumnes van tenir la oportunitat de crear una cooperativa a Navàs i el curs següent, a la localitat italiana de Gemona van haver de crear un mercat medieval. Els beneficis dels dos projectes els van donar a l' ONG WWF (World Wild Foundation) a Berlin, Alemanya.

Un altre aspecte bàsic del treball era el de promocionar el patrimoni cultural dels castells de cadascun dels països participants i ho van fer mitjançant el disseny artístic d'unes postals dels sis castells de cada país mitjançant un treball cooperatiu i transnacional.

Durant aquests tres anys, els alumnes de tots els països han pogut treballar i potenciar la competència lingüística i comunicativa de l'anglès com a llengua vehicular, el treball en equip, la creativitat artística, la solidaritat i el sentit d'identitat europea.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
activitats amb nens

Plans per fer en família

Passa un cap de setmana o unes vacances en família perfectes!