21 de maig de 2019
21.05.2019
Regió7

Alumnes del Lacetània participen en el muntatge d'un espectacle a l'Hospitalet

Van haver de preparar els equips necessaris per un concert que es va fer a aquesta localitat del Baix Llobregat

21.05.2019 | 19:00
Els alumnes durant el procés de muntatge de l'escenari

Alumnes de primer curs del cicle formatiu de grau superior de Manteniment Electrònic de l'institut Lacetània van participar en el muntatge tècnic d'un concert que es va portar a terme a l'escenari del fòrum de les cultures de l'Hospitalet de Llobregat la passada setmana. L'experiència va esdevenir una classe pràctica en què van poder aplicar tot el que han après al llarg del curs i veure'n el resultat final.

Els alumnes es van repartir en diferents grups. Un grup es va encarregar de muntar, connectar i configurar tot l'equip orientat al públic. El segon grup va treballar amb l'equip orientat a què els músics puguin escoltar-se, mentre que el tercer va responsabilizar-se de la microfonia, les línies i els canvis d'escenari. Per últim, un altre grup d'alumnes va encarregar-se de les llums.

La feina va començar ben d'hora al matí amb la descàrrega dels equips. A la tarda, els estudiants també van ser presents a les proves de so amb els artistes que actuarien a l'escenari aquella mateixa nit.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
activitats amb nens

Plans per fer en família

Passa un cap de setmana o unes vacances en família perfectes! 

 
L'últim El més llegit