Alumnes de primer curs del cicle formatiu de grau superior de Manteniment Electrònic de l'institut Lacetània van participar en el muntatge tècnic d'un concert que es va portar a terme a l'escenari del fòrum de les cultures de l'Hospitalet de Llobregat la passada setmana. L'experiència va esdevenir una classe pràctica en què van poder aplicar tot el que han après al llarg del curs i veure'n el resultat final.

Els alumnes es van repartir en diferents grups. Un grup es va encarregar de muntar, connectar i configurar tot l'equip orientat al públic. El segon grup va treballar amb l'equip orientat a què els músics puguin escoltar-se, mentre que el tercer va responsabilizar-se de la microfonia, les línies i els canvis d'escenari. Per últim, un altre grup d'alumnes va encarregar-se de les llums.

La feina va començar ben d'hora al matí amb la descàrrega dels equips. A la tarda, els estudiants també van ser presents a les proves de so amb els artistes que actuarien a l'escenari aquella mateixa nit.