07 de juny de 2019
07.06.2019

Un projecte del Catà finalista al mSchools Student Awards

Han presentat una proposta d'empresa sobre el col·lectiu LGBT i festivals de música

07.06.2019 | 11:36
Olga Linares Tudela, Sharon Dayana Valladares Sierra, Yacqueline Montenegro Herrera i Laura Pérez Gonzàlez amb el professor Xavier Mas

Un projecte de l'institut Guillem Catà de Manresa està entre els 45 finalistes dels mSchools Student Awards 2019 amb una proposta d'empresa sobre el col·lectiu LGBT i festivals de música.

Amb més de 25.000 alumnes matriculats en el curs 2017-2018, App Education és una assignatura optativa que s'imparteix als centres de secundària de Catalunya, en col·laboració amb el Departament d'Ensenyament. Dirigida a alumnes d'ESO, Batxillerat i Cicles Formatius, la iniciativa se centra en el disseny i la creació d'aplicacions per a dispositius mòbils, alhora que promou el treball en equip a l'aula i fomenta l'esperit emprenedor entre els alumnes. App Education permet millorar les competències digitals i l'esperit emprenedor dels alumnes. L'assignatura s'imparteix en anglès i en català.

Un dels 45 projectes finalistes és de l'Institut Guillem Catà de Manresa, en un equip format per quatre noies (Olga Linares Tudela, Sharon Dayana Valladares Sierra, Yacqueline Montenegro Herrera i Laura Pérez Gonzàlez) i el professor Xavier Mas que han presentat una proposta d'empresa sobre el col·lectiu LGBT i festivals de música. El treball, realitzat durant el curs, ha generat una pàgina web amb el seu logotip, un vídeo promocional, infografies i també ha creat la seva pròpia aplicació mòbil.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
activitats amb nens

Plans per fer en família

Passa un cap de setmana o unes vacances en família perfectes! 

 
L'últim El més llegit