La segona promoció de Batxibac de l'institut Lluís de Peguera de Manresa ha superat les proves externes realitzades a Terrassa i han obtingut així la doble titulació: el títol de Batxiller i el Baccalauréat général français.

Durant dos anys, els alumnes han estudiat història de França, llengua i literatura francesa i han hagut de realitzar el treball de recerca en francès. A més, per tal de millorar la llengua francesa, han realitzat un intercanvi a Estrasburg i han participat en diversos projectes de teatre i de mobilitat al Quebec.

En conseqüència, han aconseguit un nivell excel·lent en llengua francesa. Han assolit el nivell B2 i alguns al C1. I ara, gràcies a aquests estudis de batxibac, tenen l'oportunitat d'accedir a les universitats franceses.

Durant aquest curs escolar 2018-2019, ha cursat el Batxibac Adrià Baselga, Alfons Bosch, Oda Comerma, Khoudia Diouf, Anna Folqué, Khady Gassama, Judith Martínez, Nerea Martos, Pol Molina, Judit Murt, Martí Pedrals, Guillem Purtí i Abril Vilaseca,