Un 4,8% dels alumnes d'ESO i Batxillerat afirmen haver patit 'bullying' l'últim curs, i un 1,3% asseguren que han sofert 'ciberbullying', segons el '1r Baròmetre b-resol sobre conflictes en l'entorn educatiu' que ha elaborat BCN Resol a partir de 2.224 enquestes a 16 centres educatius, 15 a Catalunya i 1 a Andorra. L'entitat ha triat centres que disposen de l'eina tecnològica b-resol, una aplicació per a telefonia mòbil que permet denunciar de manera anònima conflictes a centres educatius. El baròmetre també pregunta per la sensació de l'alumne durant tota l'etapa escolar. En aquest cas, un 16,9% d'alumnes d'ESO i Batxillerat afirmen haver patit 'bullying' al llarg de la seva vida, i un 2,4% 'ciberbullying'.

D'altra banda, un 4% dels enquestats diu haver patit violència de gènere el darrer any, mentre que un 2,6% assegura haver estat víctima d'assetjament sexual.

També cal destacar que el conflicte actualment més destacat són els rumors, que han afectat al 36,6% dels alumnes, seguit dels insults, amb un 31,6% i dels malnoms, amb un 25%. La violència física ha afectat al 7,3%.

Finalment, l'enquesta ha preguntat també als més de 2.000 alumnes sobre les situacions de Trastorns de la Conducta Alimentària (TCA) durant l'últim curs. La resposta ha estat que un 6,6% dels alumnes afirma haver-ne patit un el darrer any.