Divendres passat va tenir lloc l'acte institucional de celebració del 25è aniversari de l'institut Llobregat de Sallent. Creat a partir de dos centres ja existents, el de la Botjosa i el d'FP, l'institut Llobregat va ser inaugurat el 1994. Des d'aquell moment fins ara mateix, el centre ha format milers d'estudiants de Sallent, Cabrianes, Balsareny i Navàs.

A l'acte de celebració de divendres hi van intervenir la directora dels Serveis Territorials de la Catalunya Central, Dolors Collell; Oriol Ribalta, alcalde de Sallent; Neus Solà, representant dels alumnes que han passat pel centre i actualment són pares de nous alumnes, i regidora; i Josep Olivella, director del centre.

Tots ells van destacar la importància de la tasca educativa i social que ha representat el centre durant aquests 25 anys i van encoratjar els docents actuals a seguir fent la mateixa tasca amb il·lusió, responsabilitat i voluntat.

A l'acte es van poder retrobar antics directors del centre des de l'inici fins al director actual, inspectors de la zona d'anys anteriors i en actiu, antics i actuals professors, professors jubilats, antics alumnes, pares i alumnes actuals.

L'objectiu del retrobament i la celebració va ser àmpliament complert i els assistents van poder passejar pel centre mentre observaven una exposició de material visual dels 25 anys d'història. Igualament, a la web del centre es pot consultar un fons de més de 3.000 fotografies.

El dia va acabar amb una batucada i un sopar oferts per l'AMPA de l'institut.