La multiplicació. Tot pare i mare sap que no és fàcil d’ensenyar als nens. I és un aprenentatge en el qual hem de posar èmfasi per continuar l’ensenyament de l’escola, perquè les multiplicacions són la base de la resta de l’aprenentatge de matemàtiques.

Matemàtiques - Multiplicació Free” és una aplicació per a iPhone i iPad gratuïta que pot fer més fàcil aprendre a multiplicar i a més el pot motivar. L'app es planteja com un joc que consta d’11 nivells, que es basen a la vegada en els mètodes més moderns d’ensenyament de la multiplicació a l’escola. Així, els nens aprenen a multiplicar i augmenten la seva velocitat de càlcul d’una manera atractiva i divertida. “Matemàtiques - Multiplicació” és, doncs, un recurs que igual aprofiten els nens que aprenen, que els adults que volen mantenir la seva agudesa mental.

L’aplicació està disponible en espanyol, alemany, txec, xinès simplificat, xinès tradicional, coreà, francès, anglès, italià, japonès, neerlandès, polonès, portuguès, rus, suec, turc.

En aspectes de compatibilitat, requereix iOS 4.3 o posterior, i és compatible amb iPhone, iPad i iPod touch. Es pot descarregar aquí.