14 de novembre de 2019
14.11.2019

La Setmana de la ciència omple d'activitats l'escola Paidos

Cada tarda, els alumnes de secundària han preparat activitats per als més petits

14.11.2019 | 19:08
Alumnes de l'escola, participant en un experiment

L'Escola Paidos celebra des de dilluns passat i fins aquest divendres la Setmana de la ciència, que enguany s'ha dedicat a la taula periòdica. Cada cicle educatiu l'ha estat treballant d'una forma diferent i amb activitats cooperatives.

Dilluns va arrencar la setmana amb una esmorzar matemàtic, on els alumnes i les seves famílies van fer ús de la seva imaginació, per transformar el tradicional esmorzar en cubs de rubik, àbacs, tangrams, fitxes del dòmino, operacions matemàtiques... I ja a la tarda va tenir lloc una nova edició del concurs fotogràfic Fotociència, que premia les millors obres originals relacionades amb la temàtica de la setmana.

Durant la resta de la setmana, cada cicle educatiu ha realitzat diferents activitats relacionades amb la sal, els metalls, l'aigua i tota la taula periòdica. Les tardes són pels jocs de pista i els jocs matemàtics. Els alumnes de secundària han preparat activitats per als més petits i són els que s'han encarregat de dinamitzar les seves activitats.

Dilluns es va celebrar l'esmorzar matemàtic. FOTO: Paidos
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
activitats amb nens

Plans per fer en família

Passa un cap de setmana o unes vacances en família perfectes!