L'Escola Paidos va celebrar divendres 21 de febrer el carnestoltes amb una rua on, des dels més petits de la Llar d'infants fins als més grans de 4t d'ESO, van lluir les disfresses d'animals en perill d'extinció que havien preparat amb l'ajut dels seus mestres.

La desfilada va recórrer els principals carrers de Sant Fruitós de Bages, on veïns i familiars van poder gaudir d'un espectacle amb molt color i bona música.

La temàtica del projecte transversal que l'escola treballa aquest curs és la sostenibilitat, sota el títol de "Petites accions per a un mon millor!". El carnestoltes d'enguany es va preparar amb l'objectiu de conscienciar els alumnes sobre els animals que actualment estan en perill d'extinció. Des de pandes fins a abelles, passant per lleons, tigres blancs, marietes, tortugues, peixos, estrelles de mar, panteres negres, cangurs i coales van formar part de la rua de l'escola Paidos. I els alumnes més grans, van prendre-hi part vestits de bombers i voluntaris de l'associació Green Peace. El matí va finalitzar amb molta festa i gresca al mateix pati de l'escola.