02 de abril de 2020
02.04.2020
Regió7
CONCURS

Mira els dibuixos de la campanya «Tot anirà bé» que han dibuixat els nens i nenes

Regió7, amb el suport de Bureau Vallée Manresa i Deporvillage, obre una plataforma per tal que els nens i nenes de la Catalunya Central enviïn una foto del seu arc de Sant Martí

03.04.2020 | 15:12

Ens trobem en una situació excepcional de confinament i milers d'infants s'han de quedar a casa sense poder sortir. Arran d'això, s'ha creat el moviment «Tot anirà bé» que s'ha estès per tot el món.

La iniciativa va sorgir a Itàlia i consisteix en què els nens i nenes, des de casa, dibuixin arcs de Sant Martí -com a símbol de l'esperança- i els pengin als balcons o a les finestres perquè tothom els pugui veure. 

Des de Regió7, amb el suport de Bureau Vallée Manresa i Deporvillage, fem una crida als infants de la Catalunya Central perquè se sumin a aquesta iniciativa, que alhora els permetrà passar una bona estona. Proposem als petits de les cases i a les famílies que omplin de color, alegria i esperança aquests dies tant estranys de confinament i que ens enviïn una fotografia del seu dibuix de l'arc de Sant Martí , amb la frase «Tot anirà bé». 
 
Animeu-vos i participeu! És molt fàcil!

Regals per als participants

Entre tots els que envieu els vostres dibuixos, s'atorgaran dos obsequis:

- Un smartwatch AMAZFIT Bip, cortesia de Bureau Vallée Manresa.

- Un patinet Bestial Wolf, cortesia de Deporvillage.

Galeria de fotos

Si cliques al botó "Galeria" que trobaràs a continuació, podràs veure tots els dibuixos enviats. També en podràs veure algunes al compte d'Instagram i Facebook de Deporvillage.


Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
activitats amb nens

Plans per fer en família

Passa un cap de setmana o unes vacances en família perfectes!