La institució cultural Casa Àsia ha llançat una nova iniciativa orientada cap al públic infantil, amb una proposta d'una sèrie de quatre contes asiàtics, pensats per als més petits de la casa, però que resulten ideals per compartir en família. Aquesta sèrie de contes es publicaran cada dimarts a les seves xarxes socials a través de càpsules de vídeo.

Així, amb el conte 'El elefante que perdió un anillo', Casa Àsia dona a conèixer un famós conte originari de l'Índia amb la veu de la comedianta Gabriela Waisberg.

El cicle inclou un total de quatre contes que poden disfrutar-se gratuïtament a través de les xarxes socials de Casa Àsia.

Casa Àsia es va crear amb la voluntat de contribuir a un millor coneixement i a l'impuls de les relacions entre les societats d'Àsia, el Pacífic i Espanya, en l'àmbit institucional, econòmic, cultural, i educatiu, a més d'acostar i facilitar l'intercanvi de cultures, idees i projectes d'interès comú.

La institució organitza activitats i posa en marxa iniciatives al llarg de tot l'any per afavorir la internacionalització de les empreses espanyoles a Àsia, analitzar l'actualitat asiàtica per mitjà de seminaris i conferències, o difondre la diversitat de la cultura asiàtica i les arts escèniques mitjançant exposicions, presentacions de llibres i cicles de cine.