L'Ajuntament ha realitzat una inspecció del centre amb l'empresa de riscos laborals de forma conjunta amb l'equip directiu i els tècnics municipals per tal de verificar els espais i les mesures de protecció per a infants i mestres. En aquesta mateixa línia les educadores d'aquest centre realitzaran una formació en línia sobre les mesures higièniques en relació a la Covid-19.

La Llar d'Infants obrirà des de les 9 del matí i fins a la 1 del migdia, sense servei de menjador. Els infants es distribuiran en grups de no més de 5 alumnes, que sempre tindran relació amb la mateixa mestra, més una persona de suport. Aquest grup d'infants utilitzaran sempre la mateixa aula i el mateix espai al pati i tindran joguines individuals.

L'equipament es netejarà i desinfectarà durant tota la jornada, així com s'hi realitzarà una desinfecció i neteja més a fons cada tarda. Les famílies que facin ús d'aquest servei hauran de prendre la temperatura als seus fills abans de portar-los al centre i, en cas de presentar algun símptoma o haver estat en contacte amb alguna persona positiva de la Covid-19, no els podran portar. En aquest mateix sentit si algun infant mostra símptomes o ha estat en contacte amb alguna persona amb símptomes de Covid-19, s'haurà de comunicar a la direcció del centre per tal que s'activin tots els protocols.

Tot i així a l'entrada de la llar, tan les mestres com els infants, hauran de passar un control de temperatura.

Per tal de facilitar a les famílies el pagament de les quotes del centre en un moment com l'actual, i degut a la reducció de serveis de la Llar d'Infants, es girarà la quota amb una reducció del 70% sobre la mensualitat habitual que paga cadascuna de les famílies.