23 de juliol de 2020
23.07.2020
Regió7

Els alumnes de 4t d'ESO de l'escola Paidos celebren una graduació atípica

El comiat dels estudiants es va realitzar amb totes les mesures de seguretat i higièniques necessàries per la Covid-19.

23.07.2020 | 17:52
Acte de celebració de la graduació dels alumnes de 4t d'ESO

L'escola Paidos de Sant Fruitós de Bages es va engalanar per acomiadar als alumnes que culminaven el seu cicle educatiu obligatori al centre d'ensenyament. Enguany, la celebració, molt excepcional per la situació sanitària que s'està vivint, va tenir lloc el 9 de juliol amb la participació dels 60 alumnes que finalitzaven 4t d'ESO.

La festa va començar amb unes paraules del Director de l'escola, Sr. Jordi Costa, recordant les persones que havient traspassat a causa de la pandèmia i molt especialment a l'exprofessor de l'escola Josep Renalias. Va destacar i agrair la implicació dels alumnes i les famílies en tots els projectes que se'ls havia demanat la seva col·laboració i que, en l'àmbit acadèmic, eren un dels millors grups que havia tingut l'escola. A continuació els tutors i la cap d'estudis van fer un repàs de l'últim cicle educatiu.

En el torn dels alumnes, va haver un especial agraïment a tots els professors i mestres de les diferents etapes educatives, recordant anècdotes de les classes, dels deures, del pati o fins i tot del menjador. També van explicar que «la metodologia d'estudi havia evolucionat molt aquests últims anys i que eren uns privilegiats per haver pogut estudiar al Paidos». Van destacar, també, que s'havien quedat sense algunes de les activitats que normalment feien els alumnes de 4t d'ESO però que «estaven molt contents de que s'hagués pogut fer aquesta festa de graduació».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
activitats amb nens

Plans per fer en família

Passa un cap de setmana o unes vacances en família perfectes!