El 3,5% dels alumnes d'ESO i Batxillerat afirmen haver partit bullying durant l'últim curs, mentre que un 1,1% diuen que han patit ciberbyllying. Així ho apunta el 2n Baròmetre b-resol, fet a partir de 4.000 enquestes a alumnes de 29 centres. Segons el mateix estudi, l'any passat van ser el 4,8% que van declarar haver patit assetjament. D'altra banda, el baròmetre alerta que per cada estudiant que assegura que ha estat víctima de bullying, set companys admeten haver-ne estat observadors -tres en el cas del ciberbullying-. Quan als enquestats se'ls pregunta si han vist mai com un company patia assetjament al llarg de la seva etapa escolar, el 44,4% dels entrevistats afirma haver-ho presenciat -un3,9% en el cas del ciberbullying-.

Segons el baròmetre, un de cada sis alumnes d'ESO i Batxillerat ha patit bullying algun cop a la seva vida escolar. Al 66% dels alumnes els preocupa "molt" aquest tipus de conflictes, i pràcticament tots (97,5%) saben què és.

Pel que fa a trastorns de la conducta alimentària, el 6,2% dels enquestats diuen haver-ne patit algun el curs passat, i el 84% d'aquests són noies. A més, un 20% dels entrevistats diu que no sap en absolut que és un TCA.

Pel que fa a altres tipus de conflictes a l'escola, els més destacats són els rumors (27,4%), els insults (25,3%) i els sobrenoms (18,1%), i la violència psicològica (6,8%) se situa per davant de la violència física (5,4%).

Tots els conflictes relacionats amb la discriminació racial, disminució física, orientació sexual, violència de gènere i assetjament sexual han estat anomenats per entre un 1% i un 3% dels alumnes.