11 de desembre de 2020
11.12.2020
Regió7

La preinscripció per al pròxim curs serà del 15 al 24 de març al segon cicle d'infantil i primària

El procés serà telemàtic, amb el suport per a aquelles famílies que no disposin de mitjans

11.12.2020 | 16:53
Una aula buida de l'Institut Quercus de Sant Joan de Vilatorrada

La preinscripció per al pròxim curs escolar serà del 15 al 24 de març de 2021 al segon cicle d'educació infantil i primària, i del 17 al 24 de març a l'educació secundària obligatòria. Un procediment que es durà a terme de forma telemàtica, amb el suport necessari per aquelles famílies participants en el procés que no disposin de mitjans.

També es determinen les dates de previsió de preinscripció per als ensenyaments postobligatoris de batxillerat i cicles formatius de formació professional. El calendari és el següent:

  • Batxillerat i cicles de grau mitjà de formació professional i d'arts plàstiques i disseny: de l'11 al 17 de maig de 2021
  •  
  • Cicles de grau superior de formació professional i d'arts plàstiques i disseny: del 25 al 31 de maig de 2021


Amb aquest avançament informatiu de les dates, els centres educatius ja podran tenir una aproximació per preparar la propera preinscripció. La resta de dates de la preinscripció i matrícula d'aquests ensenyaments, així com els calendaris de la resta d'ensenyaments, es concretaran quan es faci pública la resolució que regula tot el procés, a través del Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
activitats amb nens

Plans per fer en família

Passa un cap de setmana o unes vacances en família perfectes!