08 de abril de 2021
08.04.2021
Regió7

La Fira de l'Estudiant de Manresa mantindrà enguany la versió virtual

El certamen s'engegarà amb una xerrada d'orientació acadèmica adreçada a professionals del sector

07.04.2021 | 22:43
Imatge de la fira del 2019, la darrera en format presencial

La Fira de l'Estudiant 2021, que inclou els estudis que es cursen al Bages, Moianès, Berguedà i Solsonès, donarà el tret de sortida el pròxim 12 d'abril mantenint el format virtual. El certamen compta amb la pàgina web renovada firaestudiant.cat com a punt de trobada.

La Fira s´ensegarà amb una xerrada d'orientació acadèmica i professional adreçada a professionals de l'orientació del territori.La sessió inaugural «Què puc fer per saber què vull ser» anirà a càrrec de Teresa Terrades, coordinadora pedagògica de l'INS Escola Intermunicipal del Penedès, a partir de les 12 del migdia.

La fira potencia la programació d'activitats a través de la xarxa que començaran a partir del 14 d'abril amb les visites virtuals organitzades pels diferents centres educatius del territori. El certamen manté la voluntat de donar suport i orientar l'alumnat en el moment de definir el seu itinerari formatiu i ocupacional. Per això s'oferirà un assessorament individualitzat a tots els joves que ho demanin i també s'inclouran xerrades adreçades a famílies en matèria de beques i ajuts per als estudis post obligatoris i sobre mobilitat internacional.

Totes les persones que visitin la pàgina web podran consultar itineraris formatius, l'oferta formativa i també tota la informació dels centres educatius de les comarques del Bages, Berguedà, Solsonès i Moianès.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
activitats amb nens

Plans per fer en família

Passa un cap de setmana o unes vacances en família perfectes! 

 
L'últim El més llegit