L'Escola Paidos de Sant Fruitós de Bages celebra el dissabte dia 15 de maig de 2021 al matí la seva jornada de portes obertes per explicar, a totes les famílies interessades, la seva proposta educativa de la Llar d'infants.

El projecte educatiu de la llar d'infants fomenta principalment que el nen/a aprengui a partir de la seva pròpia descoberta. L'escola, una cooperativa de mestres amb 49 anys d'història, permet una flexibilitat horària per atendre les diversitats familiars i laborals.

Durant el matí, es podran visitar les instal·lacions i conèixer les diferents àrees que es treballen, com són els ambients, la psicomotricitat, l'anglès, la creativitat, l'exploració o el desenvolupament dels sentits sensorials per augmentar la capacitat d'aprenentatge.

Per poder assistir a les jornades, el centre ha informat que cal fer reserva prèvia al 93.876.02.71. A més a més, l'escola també ha informat que les preinscripcions a la Llar d'infants de l'Escola Paidos es poden realitzar del 10 al 21 de maig de 2021.