Regió7

Regió7

RETALLS D'EDUCACIÓ

PODCAST | Què fer si el teu fill pateix assetjament escolar?

Potser alguna vegada el teu fill o filla ha arribat a casa dient que un altre nen o nena l’insulta o el molesta amb comentaris que no li agraden. Què podem fer nosaltres?

És important posar el focus en el nostre fill o filla, i no en nosaltres Yeko Photo Studio

Potser alguna vegada el teu fill o filla ha arribat a casa dient que un altre nen o nena l’insulta o el molesta amb comentaris que no li agraden. Què podem fer nosaltres? El primer impuls potser és demanar quin nen o nena és, saber el seu nom i potser intervenir-hi nosaltres, parlar amb les mestres si és a l’escola o amb l’entrenadora si és a l’equip de futbol. Però d’entrada hauríem de poder donar, als nostres fills i filles, estratègies per afrontar per ells mateixos aquesta situació. Valorant sempre el grau d’afectació de la situació i l’edat dels implicats, el nostre fill o fila i l’altre infant, i en cas que sigui greu evidentment intervenir.

No és fàcil trobar l’equilibri entre protegir el nostre fill o filla, donar-los eines perquè ho resolguin per ells mateixos i gestionar el mateix malestar. Per això si un dia el vostre fill o filla arriba a casa i us explica una situació de maltractament, reflexioneu abans d’actuar i tingueu en compte totes les derivades de la situació abans de donar una resposta.

Compartir l'article

stats