Unes 40 persones s'han concentrat en contra de la carpa de l'entitat estudiantil 'S'ha Acabat!' en la fira d'entitats de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) que se celebrava aquest dimecres al campus de Bellaterra.

Segons han informat els Mossos d'Esquadra, cinc dotacions s'han desplaçat fins al lloc dels fets per intentar contenir la concentració. La UAB ha volgut recalcar que en cap cas es tracta de cossos policials antidisturbis.

Les persones concentrades han llançat, segons fonts policials, "objectes però no contundents", a la carpa del grup estudiantil. Els manifestants eren un grup contrari a la presència de 'S'ha Acabat!' a la fira. Segons la UAB els concentrats anaven encaputxats que han intentat en algun moment entrar a la carpa per manifestar la seva oposició.

Els membres de seguretat del campus han intervingut, i posteriorment han aparegut agents dels Mossos, que no han hagut de fer càrregues. Com a protesta, membres contraris a la carpa s'han mantingut davant barrant el pas. S'han viscut moments de tensió entre els manifestants i els integrants de la carpa.