La Fira de l'Estudiant aposta per l’atenció individual

Hi ha cinc cabines on s’ofereix consell personalitzat als joves

Estudiants durant una de les edicions del certamen

Estudiants durant una de les edicions del certamen / OSCAR BAYONA

Pilar Màrquez

Pilar Màrquez

La 31a Fira de l’Estudiant disposa de cinc cabines d’orientació individual on diferents professionals oferiran atenció personalitzada als alumnes que ho vulguin i els orientaran i els resoldran els dubtes que tinguin sobre el seu futur acadèmic i professional. 

La proposta de l’EAP està pensada "perquè els nois i noies es puguin asseure amb algú que els guiï i els respongui les preguntes que tenen", han explicat fonts del Consell Comarcal del Bages

La fira és un espai d’informació i orientació acadèmica i professional pensat especialment per a l’alumnat de secundària que ha de prendre decisions sobre els estudis i el seu futur laboral.

Els continguts d’aquest certamen són d’especial interès per als alumnes de 4t d’ESO, batxillerat, cicles formatius i programes adreçats a alumnes que no superin l’ESO. La visita també pot ser adequada per als alumnes que vulguin canviar d’estudis o aquelles persones que busquin conèixer de primera mà quina és l’oferta formativa a les comarques centrals: batxillerats, cicles formatius de grau mitjà o superior, formació professional, programes de qualificació professional inicial, ensenyaments artístics, educació d’adults, formació a distància, ensenyaments d’idiomes, carreres universitàries, estudis a l’estranger i beques.

Els EAP són equips d’assessorament i orientació psicopedagògic que dona suport als alumnes, professorat i als centres educatius.