Comença la preinscripció a les llars d’infants públiques

A partir d’aquest dilluns i fins a final de mes hi haurà jornades de portes obertes a tots els centres d’educació per a nens de 0 a 3 anys

A Manresa hi ha vuit llars d’infants públiques | ARXIU PARTICULAR

A Manresa hi ha vuit llars d’infants públiques | ARXIU PARTICULAR / Redacció. Manresa

Redacció

Manresa inicia el procés de preinscripció a les llars d’infants públiques per al curs 2023-2024. La capital del Bages en té vuit. Cinc d’elles són municipals. Es tracta de L’Estel, La Lluna, Petit Príncep, La Llum i Bressolvent. I tres són de la Generalitat: Picarol, L’Espurna i La Ginesta.

Les sol·licituds a qualsevol d’aquestes llars d’infants públiques es podran fer de manera telemàtica o presencial. Es poden preinscriure aquells infants nascuts entre l’1 de gener del 2021 i el 15 de maig del 2023.

Les famílies que optin per fer la preinscripció telemàtica hauran de fer la sol·licitud del 5 al 15 de maig a través de la pàgina web de l’Ajuntament. Caldrà que adjuntin la informació escanejada o fotografiada a l’aplicació. Es podrà optar per fer la sol·licitud de manera presencial. En aquest cas la preinscripció serà del 9 al 12 de maig a la Secció d’Ensenyament, a l’edifici dels Infants de la carretera de Vic, 16, de dimarts a dijous de 9 del matí a 2/4 de 2 del migdia. Els dimarts i els dijous també es podrà fer de les 4 a les 6 de la tarda. En aquest cas, caldrà concertar cita prèvia del 3 al 8 de maig a la pàgina web municipal o bé trucant al telèfon 938752485.

D’altra banda, a partir d'aquest dilluns les llars d’infants comencen les jornades de portes obertes perquè les famílies interessades coneguin el projecte educatiu, els serveis i les instal·lacions de cadascun dels centres.

Pel que fa a les llars d’infants municipals, Bressolvent obrirà el 26 d’abril; l’Estel, el 20 d’abril; La Llum, el 3 de maig; la Lluna, el 25 d’abril; i el Petit Príncep, els dies 17 i 19 d’abril. En aquests casos no cal demanar cita prèvia, però sí que hi ha un horari establert.

L’Espurna obrirà els dies 18 i 19 d’abril; La Ginesta els dies 24, 26 i 27 d’abril; i la Picarol, els dies 26 i 27 d’abril. En tots aquests casos a les tardes. Cal inscriure’s prèviament trucant a les mateixes llars.