El Servei Meteorològic de Catalunya alerta de nevades aquest divendres al Berguedà, la Cerdanya i Osona, per sobre dels 700 metres, tot i que localment també n'hi poden haver en punts més baixos, fins als 500 metres. Les nevades s'esperen entre les 6 del matí i les 6 de la tarda i poden deixar gruixos superiors als 5 cm. La precipitació serà en forma de ruixat de neu granulada.

La Cerdanya i alguns punts de l'Alt Berguedà ja s'han emblanquinat aquest dijous. A Puigcerdà la neu ha quallat al terreny i les teulades de les cases, tot i que amb molt poc gruix, amb la qual cosa no s'han registrat incidències destacades a la circulació.

Mentre, a l'entorn de l'estació d'esquí de la Molina se n'ha acumulat més, el que es valora molt positivament per part del complex tenint en compte que aquest cap de setmana estava previst obrir una de les seves pistes a mode de primer 'test' de la temporada. Tot plegat també contribueix a pronosticar un bon Pont de la Puríssima en termes d'ocupació i de visitants atrets per la pràctica de l'esport blanc al Pirineu.