Glòria és el nom de la borrasca que arriba aquest cap de setmana i que portarà un temporal de vent, aigua i fred, molt fred, que s'allargarà fins diumenge. S'espera que pugui nevar a cotes baixes del sud de Catalunya i de les comarques litorals de Girona i al Mediterrani hi poden haver onades de fins a 8 metres.

Dissabte es viurà un petit tast del temporal, tot i que fluix. Arriba un front poc actiu que, segons el Servei Meteorològic de Catalunya, deixarà alguna precipitació feble fins a mig matí. A la tarda es produiran alguns ruixats al Pirineu i al nord-est.

Ara bé, a partir de diumenge, la inestabilitat anirà en augment. S'espera vent, xàfecs intensos, especialment al terç sud, on la cota de neu pot baixar fins als 400 metres i mala mar.

Dilluns, les precipitacions afectaran el litoral gironí i el sud del Principal. En tots dos casos la cota de nou se situarà als 200 metres al principi del dia. El vent continuarà bufant fort a la costa i les zones elevades i el temporal martítim seguirà actiu.

Ja dimarts, les pluges seran generalitzades a tot Catalunya i cap a la Cerdanya, Ripollès, Osona, i nord-est del Berguedà poden caure fins a 150 mm. Pot nevar a cotes mitjanes del Pirineu durant tot el matí i els gruixos poden ser remarcables.