02 de gener de 2021
02.01.2021
Regió7

Montserrat registra la temperatura més baixa des de fa tres anys

El termòmetre ha baixat aquest dissabte a la matinada fins als 3,5 graus sota zero

02.01.2021 | 19:22
Imatge de recurs de la muntanya de Montserrat

Segons les dades obtingudes pel Meteocat, la matinada passada es va arribar, en alguns punts del litoral i el prelitoral de Catalunya, a les temperatures més baixes des del 28 de febrer del 2018. Un d'aquests punts ha estat Montserrat,  a Sant Dimes, on aquest dissabte s'han registrar 3,5 graus sota zero.La previsió meteorològica per aquest diumenge

Fins diumenge al matí els núvols seran abundants sobretot a la meitat est, on no descartem algun floc de neu a cotes baixes. L'ambient serà de cru hivern tot el cap de setmana.

Hi haurà glaçades entre moderades i fortes al Pirineu i Prepirineu, entre febles i moderades a la resta de l'interior, i febles i locals a punts del litoral. La temperatura a les comarques centrals pot oscil·lar entre els 0 i -5 º, la mínima, i entre 3 i 8 ºC, la màxima.

Per ara, la predicció del servei meteorològic Meteocat assenyala que entre les sis de la tarda d'aquest dissabte i les sis de la matinada de demà diumenge es poden registrar nevades a les comarques de Girona i al Maresme.


Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

El temps, en 1 minut