El temporal es relaxa de cara a aquest diumenge. De matinada la nuvolositat minvarà ràpidament i al matí el cel quedarà serè o poc ennuvolat per alguns núvols alts i prims.

La temperatura mínima serà lleugerament més alta. Els valors es mouran entre els 2 i 7 ºC a la depressió Central. La temperatura màxima serà lleugerament més alta, si bé a punts del Pirineu es mantindrà sense grans canvis. Els valors oscil·laran entre 6 i 11 ºC al Pirineu i entre 9 i 14 ºC al Prepirineu i a la depressió Central.

Malgrat el canvi de temps, el vent continuarà bufant en el component oest entre fluix i moderat arreu, amb cops forts de ponent a l'altiplà Central.

Els Bombers han rebut més de 80 avisos aquest dissabte

La ventada ha afluixat aquest dissabte arreu de Catalunya però els Bombers de la Generalitat encara han rebut una vuitantena d'avisos fins a les 17 hores (79), principalment a causa d'arbres caiguts. Cap de les incidències ha estat greu i majoritàriament s'han concentrat a la regió metropolitana nord (37) i a la regió metropolitana sud (16).

Les ratxes màximes s'han mogut entre els 60 i els 80 km/h a nombroses comarques, destacant els 98 km/h de la Riba, els 80,6 km/h de Font-rubí, els 78,5 km/h del pantà de Siurana, els 74,9 km/h d'Anglès o els 74 km/h de Santa Margarida de Montbui i Almoster, segons dades de les estacions de Meteocat i Meteoclimatic.