Aquest dissabte serà un dia de sol arreu de Catalunya durant tota la jornada. Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, circularan alguns núvols prims a la tarda i al litoral sud hi haurà núvols baixos que faran aquí baixar la temperatura a migdia, però a la resta del Principat l'ambient serà més càlid que el d'aquest divendres. Els termòmetres s'enfilaran fins als 27ºC a Manresa, ManresaIgualada els 25ºC a Berga, Puigcerdà i la Seu d'Urgell; i els 24ºC a Moià.

Diumenge, en canvi, s'espera un dia de núvols. Ja al llarg del matí la nuvolositat augmentarà de sud a nord i el cel quedarà a partir de mig matí entre mig i molt ennuvolat. La nuvolositat serà més abundat i compacta al vessant sud del Pirineu i Prepirineu Occidental a partir de migdia quan quedarà entre molt ennuvolat i cobert. A banda, a punts del litoral i del prelitoral hi haurà intervals de núvols baixos fins a primera hora del matí.

A partir de mig matí s'esperen ruixats a punts del terç oest, que al llarg de la tarda s'estendran a altres punts del territori, sobretot de la resta de la meitat oest. Amb tot, a l'extrem nord-est no s'espera precipitació. Els ruixats seran d'intensitat feble al matí, i a partir d'aleshores seran entre febles i moderats i localment acompanyats de tempesta i calamarsa. S'acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants, localment abundants al vessant sud del Pirineu i Prepirineu Occidental. La cota de neu baixarà al final del dia dels 2.800 metres fins als 2.500 metres.

La temperatura mínima serà similar o lleugerament més alta. Per la seva banda, la temperatura màxima baixarà lleugerament arreu, si bé a punts del litoral quedarà semblant.