El candidat de la CUP, Antonio Baños, ha assegurat aquest diumenge després de dipositar el seu vot a l'escola el Timbaler del Bruc de Barcelona que "estem davant d'un plebiscit i això és un mandat de la nostra gent, per això necessitem saber què pensa el poble català". Baños ha fet una crida a la participació perquè "com més gent voti més clar serà el mandat del poble" i ha manifestat que aquest 27-S és la "festa de la democràcia i de la llibertat i, encara que estigui una mica núvol, ho hem de celebrar com si fos el dia més assolellat de les nostres vides". El candidat de la CUP ha dit que té unes vibracions "fantàstiques" i ha afegit que "portem cinc anys de mobilitzacions i dècades de lluita".

Baños ha fet una crida perquè aquest diumenge "voti tothom", ja que "estem demanant un plebiscit i un plebiscit és opinió i un mandat de la nostra gent". Per això, ha manifestat, "necessitem una majoria de gent que voti". El candidat de la CUP ha expressat en declaracions als mitjans de comunicació que aquest 27-S és un dia "fantàstic" i ha assegurat que "arribar fins aquí després de dècades de lluita és una molt bona vibració".

El número 1 de la CUP ha afegit que "com més gent voti aquest diumenge millor" perquè "més clar serà el mandat". "Només faltaria que tinguem por a la gent", ha exclamat Baños. El candidat ha votat quan faltaven pocs minuts per dos quarts d'una després de fer una estona de cua al col·legi electoral de l'escola Timbaler del Bruc de Barcelona, a Nou Barris.