La candidata de Ciutadans a la presidència de la Generalitat, Inés Arrimadas, va apel·lar ahir als sentiments i als orígens de molts catalans per tornar a «aixecar Catalunya» després del procés sobiranista, que només ha portat «desgràcia econòmica» i ha provocat una «fractura social». Arrimadas, al costat del portaveu de Ciutadans al Congrés, Juan Carlos Girauta, va protagonitzar un acte de campanya a Cornellà de Llobregat.

La candidata va apel·lar als orígens de molts d'aquests catalans que «també han aixecat Catalu-nya»: «Catalunya també s'ha aixecat amb totes aquestes persones. Catalunya també és aquesta part de la societat, també som catalans, també aquests barris. Catalunya som tots els pobles de Catalunya, els que pensem i els que sentim aquesta terra», va dir Arrimadas. En aquest sentit, va assegurar que Catalunya es «tornarà a aixecar» amb l'esforç de «tots» els catalans, després d'un procés sobiranista que «només ha generat desgràcia econòmica» i una «fractura social» entre els catalans: «Ens tornarem a aixecar. Us ho asseguro», va dir.

Arrimadas va apel·lar als sentiments exalçant l'emblema del partit, el cor amb les tres banderes, perquè «som catalans, espa-nyols i europeus».