Esquerra Republicana de Catalunya encara la recta final de la campanya i ho fa amb un acte a Manresa dimecres a les 19h a la Sala els Carlins, amb la plana major dels republicans. A l'acte, que serà presencial i telemàtic, hi participarà el líder d'ERC, Oriol Junqueras, el presidenciable Pere Aragonès, la secretària general a l'exili, Marta Rovira, l'exconseller Raül Romeva, la candidata número 2, Laura Vilagrà, i l'alcalde manresà, Marc Aloy.

Per poder assistir a l'acte s'ha de fer prèviament la inscripció a través del correu electrònic bages@esquerra.cat, tot i que hi haurà un aforament limitat i s'haurà de complir amb les estrictes mesures de seguretat sanitària. Alhora, qui ho vulgui també podrà seguir l'acte a través del compte de Youtube d'ERC, youtube.com/EsquerraTV.

Des d'ERC Bages expliquen que "és un honor immens poder comptar amb la participació del nostre president empresonat injustament pel 155, Oriol Junqueras, així com també la secretària general a l'exili, Marta Rovira, i l'exconseller també empresonat, Raül Romeva.

Alhora els republicans expliquen que "el Bages compta amb el suport de la nostra organització, el candidat Pere Aragonès té un compromís inequívoc amb la comarca" així com també posen de manifest que "comptem amb la Laura Vilagrà com a número 2 de la candidatura i això comportarà que el Bages tingui una representació molt important tant al Parlament de Catalunya com també al Govern de la Generalitat de Catalunya.